tyresoibs.blogg.se

Floorball is not a crime

Nytt försök, denna gång helt utan skam!

Publicerad 2015-09-01 23:55:00 i Allmänt

Utbränd, utmattad, slutkörd, tom... Kalla det vad ni vill men bloggen har legat nere sen i januari på grund av trytande flow i skrivandet. Jag ska göra ett nytt försök nu inför den nya säsongen, stärkt av en längre tids ledighet men också av innebandyns glöd och glädje! Jag varnar er redan nu! Jag kommer försöka köra en lite mer "ruff" stil, lite tuffare, lite hårdare och lite snabbare på dom hårda orden! En blogg för vuxna som sett och hört en del, både på och utanför planen! Jag kommer inte heller korrläsa på lika noggrannt som tidigare utan bloggen ska få fungera som ett ofiltrerat avlopp direkt från mitt inre ut i cyberspace! 
 
Träningarna har börjat igen! Sommarens öl och grillmat ska bort innan de finstämda innebandymusklerna kan spela fritt. Att fettet drar ner speltempot råder det ingen tvekan om! Men det var faktiskt inte bara Anton som var lite långsam, det var många andra som också hade svårt att få fart på benen. Enblom (Farsan i folkmun) valde en annan approach till de lokalt placerade semesterkilona och såg fördelen i att ha en skyddande skärm hängande från magen ner över de ömtåligare områdena söder om magen (den räddade honom faktiskt vid ett tillfälle redan under träningen idag) 
 
Tvåmålen avhandlades i vanlig ordning och den efterföljande tvagningen gjorde inte heller någon besviken! På vägen hem tipsade keeper och fripassagerare Sverre om att min blogg kunde få större spridning genom att jag på diskret vis la in kända varumärken i mina texter. Vissa skulle visserligen kunna se detta som att jag sålde mig men dom kan rent ut sagt dra åt Hälsingland (förövrigt en av våra vackraste och bäst utbyggda landskap för turism som jag absolut kan rekommendera)! Kommersialismen råder och den som inte hoppar på hamnar ohjälpligt efter. Jag såg genast min möjlighet att utöka bloggandet genom ekonomiskt bistånd i olika former och vill därför passa på att nämna förträffligheten med mina Unihocklubbor! Jag tror att alla kan se vilka trollstavar detta är, särskilt när de svingas med finess av en tränad elitidrottsman som jag själv! Till träningen tar jag mig bäst i min bil, just nu en Volkswagen men den skulle med fördel kunna bytas ut mot ett annat mer lämpligt svenskt märke. En Volvo V70 av nyare modell skulle inte ligga en blivande familjefar och innebandybloggare till last precis. Kontakta mig gärna via bloggen för andra förslag på sponsring som skulle kunna gynna alla parter, eller åtminstone någon part, eller iallafall mig... 
 
Jag väljer att avsluta där, det kan tyckas lite brått och oväntat men det är lite så den här bloggen kommer gestalta sig framöver. Lev med det! 
 
//Bloggfather

Kommentarer

Postat av: Anton

Publicerad 2015-09-02 00:01:33

KUNG!!!
Fy Fan vad Frank Dandy har bra kalsonger. Provade dem precis och de är verkligen HUR sköna som helst. Rekommenderas starkt!!

Svar: Där håller jag helt med! Frågan är bara när de släpper en renodlad sportkalsong som klarar att tvättas på 90grader?
tyresoibs.blogg.se

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-09-02 00:37:48

Hahahaha /Träningens målkung som avrundar kvällen med lite Coca-cola och Gorbys piroger.

Postat av: Järnbloggen Stockholm

Publicerad 2015-09-02 21:13:18

Roligt att se dig skriva igen, kära bloggkollega.

Kom ihåg "you`re never too old to blogg"

Kriga på!

Svar: Menar du att jag är gammal!?
tyresoibs.blogg.se

Postat av: Järnbloggen Stockholm

Publicerad 2015-09-22 23:20:19

Nej då.

Dock så hade jag för mig att du skrev i nåt inlägg att du började känna att du var på väg att bli för gammal för att hålla på med bloggandet.

Oavsett ålder säger jag att man hålla på att blogga hur länge man vill, så länge andan är intakt :=)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela